Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Nicusor Dan iese la rampa, dupa ce s-a vehiculat ca i s-ar fi luat la puricat averea

Nicusor Dan iese la rampa, dupa ce s-a vehiculat ca i s-ar fi luat la puricat averea

Autor:

Trecusera cateva ore de cand in spatiul public – incluzand aici site-uri si televiziuni – se speculase, pe surse, e drept, ca inspectorii de Integritate l-ar fi luat in vizor si ca ar fi inceput sa-i verifice averea actualului deputat, avandu-se in vedere in mod special achizitia unui teren de la Predeal estimat la un milion de euro, ca liderul Uniunii Salvati Romania s-a sesizat.

 

nicusor dan 632x500 Nicusor Dan iese la rampa, dupa ce s a vehiculat ca i s ar fi luat la puricat avereaSi a facut mai mult decat atat, in sensul in care a iesit cu o lamurire, pe Facebook, in sensul in care a negat toata povestea si a oferit varianta sa in privinta cumpararii – in urma cu 10 ani –  unui teren in statiunea prahoveana.

Iata, integral, replica lui Nicusor Dan:

“Circula o minciuna ca Agentia Nationala de Integritate imi verifica averea. Agentia Nationala de Integritate verifica declaratiile de avere si de interese ale tuturor functionarilor publici si demnitarilor, inclusiv pe ale mele, printre toate celelalte. Cu asta se ocupa ANI.

Minciuna aceasta este corelata cu o alta minciuna, conform careia as detine un teren in Predeal pe care as fi platit 1 milion sau milioane de euro in 2007. Adevarul este ca detin un teren in Predeal, pe care l-am cumparat in 2007, cu aprox. 175.000 euro, provenind din imprumuturi bancare si bani retrasi din firma de calculatoare pe care o detineam la acea data.

Ca la Radio Erevan: nici eu nu sunt verificat, iar terenul a costat de zece ori mai putin”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!