AcasăPoliticaNicusor Dan iese la rampa, dupa ce s-a vehiculat ca i s-ar...

Nicusor Dan iese la rampa, dupa ce s-a vehiculat ca i s-ar fi luat la puricat averea

Trecusera cateva ore de cand in spatiul public – incluzand aici site-uri si televiziuni – se speculase, pe surse, e drept, ca inspectorii de Integritate l-ar fi luat in vizor si ca ar fi inceput sa-i verifice averea actualului deputat, avandu-se in vedere in mod special achizitia unui teren de la Predeal estimat la un milion de euro, ca liderul Uniunii Salvati Romania s-a sesizat.

Si a facut mai mult decat atat, in sensul in care a iesit cu o lamurire, pe Facebook, in sensul in care a negat toata povestea si a oferit varianta sa in privinta cumpararii – in urma cu 10 ani –  unui teren in statiunea prahoveana.

Iata, integral, replica lui Nicusor Dan:

„Circula o minciuna ca Agentia Nationala de Integritate imi verifica averea. Agentia Nationala de Integritate verifica declaratiile de avere si de interese ale tuturor functionarilor publici si demnitarilor, inclusiv pe ale mele, printre toate celelalte. Cu asta se ocupa ANI.

Minciuna aceasta este corelata cu o alta minciuna, conform careia as detine un teren in Predeal pe care as fi platit 1 milion sau milioane de euro in 2007. Adevarul este ca detin un teren in Predeal, pe care l-am cumparat in 2007, cu aprox. 175.000 euro, provenind din imprumuturi bancare si bani retrasi din firma de calculatoare pe care o detineam la acea data.

Ca la Radio Erevan: nici eu nu sunt verificat, iar terenul a costat de zece ori mai putin”.

138 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger