Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Nicusor Dan, dupa invitatia adresata de USR lui Ciolos: Poate sa candideze la orice functie

Nicusor Dan, dupa invitatia adresata de USR lui Ciolos: Poate sa candideze la orice functie

Autor:

Nicusor Dan a admis, practic, faptul ca fostul sef al Guvernului i-ar putea succede la sefia Uniunii Salvati Romania. Nu inainte de a detalia cateva argumente in favoarea cooptarii lui Dacian Ciolos in cadrul USR-ului -in concordanta – e important de mentionat – cu opinia majoritatii useriste, care l-ar vrea pe fostul sef al Guvernului in tabara lor. 

 

15203324 1201571839920427 958016660483430477 n nicusor dan 500x500 Nicusor Dan, dupa invitatia adresata de USR lui Ciolos: Poate sa candideze la orice functieDespre faptul ca fostului premier ii fusese adresata, formal, o invitatie de a se alatura formatiunii conduse de Nicusor Dan – in ciuda faptului ca liderul Uniunii nu considera tocmai oportuna un altfel de pas – se stia inca de acum doua zile.

De aceasta data, insa, intr-un interviu la RFI, Dan a explicat faptul ca, in opinia colegilor sai, “argumentele pro sunt faptul ca ar aduce un plus de profesionalism USR-ului, ca ar aduce un plus de notorietate si ar face un transfer de credibilitate si ar aduce un plus de leadership USR-ului”.

In momentul in care s-a pus problema sa se afle daca lui Ciolos i s-ar putea oferi chiar prima functie in cadrul Uniunii, Nicusor Dan a adus in discutie faptul ca in luna mai va avea loc, la Cluj, Congresul in cadrul careia se va alege noua conducere a Uniunii. “Toate functiile din USR vor fi alese la acel Congres. Conform Statutului, orice membru USR poate sa candideze la orice functie. Deci in situatia in care domnul Ciolos vine in USR pana atunci, poate sa candideze la orice functie“.

Duminica, acelasi Nicusor Dan explica, intr-o postare ampla pe pagina sa oficiala de Facebook, faptul ca “I-a fost transmisa lui Dacian Ciolos o invitatie pentru o discutie privind intrarea in USR (sau colaborarea cu USR) pentru el si pentru echipa lui. O echipa din USR a fost mandatata pentru acest dialog. Ca urmare, in acest moment decizia de a participa la aceasta discutie este la Dacian Ciolos”, admitand, franc, un anume aspect: “opinia majoritara in partid este ca intrarea lui Dacian Ciolos in USR, in acest moment, este benefica pentru USR. Eu am sustinut opinia contrara dar USR este un partid democratic si voi actiona in acord cu vointa majoritatii“.

sursa foto: Facebook/Nicusor Dan    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!