Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Nicusor Dan a mers la instanta, cerand daune morale de la Ponta si Ghita

Nicusor Dan a mers la instanta, cerand daune morale de la Ponta si Ghita

Autor:

Satul sa ii numeasca “oamenii lui Soros”, Nicusor Dan a depus, in nume personal, dar si al formatiunii pe are o conduce, o actiune in instanta la vizandu-i pe deputatii Ponta si Ghita. Fostul premier n-a stat prea mult pe ganduri pana sa-i dea replica liderului USR, pe care l-a comparat cu un “pechinez”.

 

Nicusor Dan1 300x300 Nicusor Dan a mers la instanta, cerand daune morale de la Ponta si GhitaSupararea vine, din cate a detaliat Dan insusi, tocmai de la aceasta veritabila patalama de natura sa aduca atingeri imaginii formatiunii. “Pentru repetatele calomnii pe care le-au adus USR si mie personal si le cerem suma de 500.000 de lei, ca daune morale, pentru prejudicii de imagine (…) e vorba despre aceasta campanie infama cum ca suntem oamenii lui Soros”, a explicat Nicusor Dan, inainte de a depune, la Tribunalul Bucuresti, actiunea legala impotriva lui Victor Ponta si a lui Sebastian Ghita.

cititi si: Soros isi vara oamenii in CSM pe usa PSD!

Nicusor Dan, activist pe banii lui Soros

De asemenea, Dan a lansat si un avertisment, vizand acelasi subiect ce se dovedeste, iata, mai mult decat deranjant la varful USR. “Vor urma si altii. Pentru ca desi la inceput am luat in ras aceasta chestiune, pare ca ea ne afecteaza imaginea si e normal, suntem intr-o societate democratica, cine greseste, plateste”, a anuntat fostul candidat la Primaria Capitalei.

Ponta: ma lupt cu stapanul, nu cu pechinezul

VICTOR PONTA   RICA PETRESCU 350x234 Nicusor Dan a mers la instanta, cerand daune morale de la Ponta si GhitaIn chip de reactie la amenintarea cu trimiterea in instanta, Ponta a postat pe Facebook un mesaj, din care lasa pe toata lumea sa inteleaga ca e deloc intimidat. Mai mult, n-a pierdut ocazia sa il ironizeze pe liderul USR. “Eu am vorbit si voi continua sa vorbesc despre rolul negativ si profund antinational pe care fundatiile si unii dintre oamenii sponsorizati de George Soros in Romania si in Estul Europei il joaca / si spun acest lucru pe baza datelor si documentelor la care am avut acces ca sef de partid si Prim Ministru / despre ND nu am vorbit niciodata pentru ca eu ma lupt cu stapanul nu cu pechinezul care se face ca latra “fioros”/ acum insa inteleg ca ND are delegatie si il reprezinta oficial pe George Soros in Romania in procesele cu cei ca mine care il critica?!?”, suna replica social-democratului Ponta.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!