Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Nicolae Badalau si Adrian Tutuianu, la DNA

Nicolae Badalau si Adrian Tutuianu, la DNA

Autor:

Atat presedintele executiv al PSD-ului, cat si seful Comisiei parlamentare de control a activitatii SRI-ului au venit luni dimineata la DNA.

 

niculae badalau 720x404 Nicolae Badalau si Adrian Tutuianu, la DNA

UPDATE 10.35: Tutuianu a iesit de la DNA, declarand ca a fost citat “saptamana trecuta, marti”. Acesta a explicat ca audierea a avut legatura cu o lucrare publica. “Priveste fapte ale altora (…) am spus ce am avut de spus, am consemnat intr-o declaratie de-o pagina si jumatate”, a punctat senatorul. Intrebat daca a ramas cu calitatea de martor in aceasta cauza, acesta a raspuns: “da, sigur”.

Primul care a ajuns in fata anchetatorilor anticoruptie a fost numarul 2 in cadrul formatiunii social-democrate, Nicolae Badalau. Despre aceasta prezenta a senatorului, fost sef al Consiliului JUdetean Giurgiu, in fata procurorilor, a precizat ca a avut calitate de martor, insa fara a mentiona daca e vorba despre un dosar nou sau despre unul mai vechi.

tutuianu1 Nicolae Badalau si Adrian Tutuianu, la DNACateva zeci de minute mai tarziu, la DNA a intrat si senatorul Adrian Tutuianu. Despre parlamentarul PSD, la randul sau fost sef de CJ, nu se cunosc detalii cu privire la cauza si la calitatea in care a fost chemat sa dea explicatii.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!