AcasăPoliticaNeculai Ontanu, la Curtea Suprema. Ar putea afla azi daca scapa de...

Neculai Ontanu, la Curtea Suprema. Ar putea afla azi daca scapa de arestul preventiv

Neculai Ontanu spera ca instanta sa decida ca poate parasi arestul preventiv. Fostul lider interimar al UNPR a contestat aceasta masura.

Edilul -supendat din functie al -sectorului 2 a ajuns deja la Inalta Curte. Politicianul aflat in fruntea sectorului 2 inca din anul 2000 ar putea afla in orele urmatoare ce anume decid magistratii Curtii Supreme in privinta deciziei care a facut ca Ontanu sa ajunga in Arestul Central, respectiv a hotararii pronuntate la finele saptamanii trecute de catre judecatorul de drepturi si libertati de la Curtea de Apel Bucuresti, care a acceptat cererea procurorilor DNA.

Cum spera sa scape din „Beciul Domnesc” inaintea expirarii mandatului de 30 de zile emis pe numele sau, Ontanu asteapta asadar sa afle ce anume dispun judecatorii in privinta contestatiei sale, avand in vedere ca masura pronuntata in sedinta programata pentru  azi este una definitiva.

Va reamintim ca procurorii DNA il acuza pe edil de luare de mita, intr-un dosar in care sunt cercetate mai multe persoane, printre care si avocata Loredana Radu.

author avatar
Cristina Stefan
104 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger