AcasăPoliticaNeamtu pune tunurile pe Miscarea lui Basescu

Neamtu pune tunurile pe Miscarea lui Basescu

Mihail Neamtu someaza Cotroceniul, cu presedinte cu tot, sa renunte ori la ajutorul dat Miscarii Populare, ori la functii

Liderului Partidului Noua Republica nu mai vrea concurenta neloiala, motiv pentru care le cere consilierilor prezidentiali implicati in Miscarea Populara sa demisioneze.

Mihail Neamtu someaza Cotroceniul, cu presedinte cu tot, sa renunte ori la ajutorul dat Miscarii Populare, ori la functii

Cel mai tare, pe Neamtu il irita desele interventii pe Facebook ale consilierilor prezidentiali, postari nu numai ca au caracter politic, dar si sunt efectuate in orele de program. ”Nu stiu cum poti posta pe Facebook 40 de comentarii in timpul orelor de lucru. Ii cer lui Traian Basescu sa interzica accesul pe Facebook in cadrul Administratiei Prezidentiale si sa preia modelul pe care l-am vazut in America, unde nu este permis sa folosesti nici Facebook, nici Twitter in timpul programului. Este inacceptabil. Daca ai timp de pierdut, atunci posteaza noaptea, in week-end, dar nu posta in timp ce tu esti platit de cetatean ca sa gandesti politici nationale si, in al doilea rand, nu da drumul, nu declansa actiuni partinice!”, contracareaza liderul PNR. Iritat de sustinerea acordata Miscarii Populare, Neamtu nu ezita sa-i scuture cojocul si lui Traian Basescu personal: ”Nu mi se pare normal sa transformi Cotroceniul intr-un laborator pentru un partid.

]

Traian Basescu se confrunta cu acuzatii de partizanat politic venite dintr-o zona considerata pana nu demult aliata

Sa-si dea demisia maine toti cei care vor sa faca politica partinica in cadrul Administratiei Prezidentiale. Daca Traian Basescu ar vrea sa faca fundatii pentru copiii bolnavi de cancer si sa ofere faimoasa casa din strada Mihaileanu acestei fundatii, atunci eu salut lucrul acesta. Dar ca politicieni de prim rang sa transforme institutii ale statului, sub o forma sau alta, in laboaratoare politice, mie mi se pare prea mult”.

author avatar
Simona Badulescu
246 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger