AcasăPoliticaNeamtu face deranj mare in Parlament

Neamtu face deranj mare in Parlament

Mihail Neamtu a vrut sa-l cumpere pe premier, dar a reusit doar sa bage in galeata SPP-ul si fortele de ordine

Evolutia de marti a lui Mihail Neamtu in plenul Camerei, in conditiile in care liderul Noii Republici nu este parlamentar si nu avea ce cauta in sala, a atras urgia asupra SPP si a fortelor de ordine.

Mihail Neamtu a vrut sa-l cumpere pe premier, dar a reusit doar sa bage in galeata SPP-ul si fortele de ordine

Ajungerea cetateanului Mihail Neamtu la doar un metru de premierul aflat la tribuna plenului, in conditiile in care atat persoana prim-ministrului, cat si Parlamentul fac parte dintre cele mai bine pazite obiective, se va lasa cu sanctiuni serioase la nivelul SPP si al fortelor de ordine parlamentara.

In timp ce anchetatorii vor sa afle cum a fost posibil ca trei persoane complet straine de Parlament sa ajunga in imediata apropiere a premierului, in timpul sedintei de plen, Remus Cernea, deputatul responsabil cu accesul respectivilor in Palatul Parlamentului, scapa de orice pedeapsa. Si asta din cauza Regulamentului, care permite alesilor ”sa aduca pe oricine, mintind cu nerusinare cand spun ca vin la ei la cabinet sau la comisia parlamentara”, dupa cum a explicat presedintele Camerei, Valeriu Zgonea.

author avatar
Simona Badulescu
394 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger