AcasăPoliticaNastase face consiliere de cuplu cu uselistii

Nastase face consiliere de cuplu cu uselistii

Adrian Nastase le-a cerut liderilor USL sa-si rezolve disensiunile in interiorul aliantei

Politician cu experienta, Adrian Nastase a decis  ca a venit vremea sa le explice mai tinerilor sai colegi, Crin Antonescu si Victor Ponta, cum este cu dragostea si cu interesul intr-o casnicie politica.

Adrian Nastase le-a cerut liderilor USL sa-si rezolve disensiunile in interiorul aliantei

Puternic ancorat in realitatile politice, fostul premier Adrian Nastase a evitat sa comenteze pana acum tensiunile care macina USL din interior. Chestionat pe tema, fostul premier a comparat alianta liberal-pesedista cu o casatorie ratata, dar care este mentinuta de dragul aparentelor.

”A fost o perioada fireasca de casatorie, sa spunem din dragoste. Acum este o casatorie din interes, o casatorie bazata pe interese, cum este si firesc in politica. Ea a avut o dimensiune, sa spunem, cu componenta personala mai accentuata intr-o relatie directa, dar este firesc, interesele sunt divergente”, a explicat Adrian Nastase, sfatuindu-i pe liderii USL sa nu se mai atace public. ”Formate de genul acesta nu au ce sa caute in discutia publica in general si in niciun caz nu trebuie folosite in relatiile intre lideri din coalitie”, a conchis fostul premier.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
161 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger