AcasăPoliticaNastase, despre motivul absentei sale la Congres si ideea de "reforma" in...

Nastase, despre motivul absentei sale la Congres si ideea de „reforma” in PSD

Pe langa faptul ca a explicat de ce nu a fost, deunazi, la Congres, Adrian Nastase a tras cateva concluzii pe marginea recentei reuniuni a pesedistilor.

Asadar, la doar o zi de cand in Capitala s-au reunit cateva mii de social-democrati, dintre ei lipsind Nastase, al carui nume a fost evocat, de altfel, chiar de catre predecesorul lui Dragnea in fruntea PSD, Victor Ponta tinand sa-i adreseze multumiri publice, de tribuna Salii Palatului, fostul premier social-democrat i-a lamurit, pe blogul sau, pe cei care s-au intrebat din ce motiv a lipsit de la reuniune: „raspunsul e simplu – nu am fost invitat”.

Cat priveste Congresul Extraordinar al PSD-ului, intrunit cu scopul de a desemna noua echipa de conducere, fostul lider al partidului a facut, tot in cadrul mesajului postat pe propria pagina de interne, o remarca la adresa „unor lideri PSD” si a felului in care inteleg ei conceptul de reforma. „Exista o anumita tentatie a unor lideri PSD de a prelua, periodic, ideea „reformei”. Din pacate, unii cred ca „reforma” inseamna sa rescrii istoria  si sa te ocupi de teme ale trecutului”, noteaza Nastase, adaugand ca, in opinia sa, „temele „modernizarii” sunt legate”, printre altele, „de pericolele si sansele globalizarii, de limitele capitalismului, de disparitia capitalului national, de nevoia de urbanizare a ruralului, de redesenarea sferelor de influentă in zona in care traim”.

436 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger