AcasăPoliticaNastase a tras de fiare in inchisoare

Nastase a tras de fiare in inchisoare

Fan declarat al echipei Dinamo, fostul premier Adrian Nastase a dezvaluit ca fotbalul a fost unul dintre principalele subiecte de discutie in penitenciar.

Adrian Nastase si-a lucrat musculatura in penitenciar

Pentru ca nu i-a placut niciodata sa joace table, politicianul a preferat  sa-si ocupe timpul liber facand exercitii fizice. ”In penitenciar, sportul preferat este jocul de table. Nu am jucat niciodata table, asa ca nu pot spune ca am fost foarte activ din acest punct de vedere. Dar faceam, totusi, niste exercitii fizice de mentinere. Atat cat pot fi facute intr-un spatiu limitat”, a declarat Nastase, citat de wowbiz. Totodata, fostul premier a explicat importanta partidelor de fotbal in viata celor care se afla in spatele gratiilor.

”In detentie nu sunt foarte multe lucruri de facut, iar un meci de fotbal te conecteaza cu lumea din afara. Urmaream meciurile din cupele europene si nu doar atunci cand jucau echipele romanesti. Programul de televiziune prin cablu din penitenciar, de regula, se oprea la orele 23.00. Din fericire, in zilele in care se disputau meciurile mai importante, conducerea penitenciarului accepta ca programul de televiziune sa fie prelungit pana la miezul noptii…”, a mai spus Nastase.

author avatar
Victor Paun
261 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger