AcasăPoliticaN-a venit la audieri la Parlament, dar a trimis o scrisoare

N-a venit la audieri la Parlament, dar a trimis o scrisoare

Caderea Anei Maria Patru baga AEP in ceata in prag de alegeri

Asteptata inca de saptamana trecuta la Parlament, pentru a raspunde intrebarilor senatorilor si deputatilor care fac parte din forul constituit pentru a verifica o serie de aspecte ce tin de scrutinul prezidential din 2009, Ana Maria Patru nu a venit nici luni la aceste audieri.

Patru (foto: roaep.ro)

A trimis, in schimb, o scrisoare membrilor forului parlamentar, dupa cum le-a transmis membrilor comisiei insusi presedintele Fifor. Cu mentiunea ca Patru „declina prezenta la lucrarile comisiei” si ca documentul in cauza urmeaza sa fie analizat.

Va amintim ca Ana Maria Patru a fost chemata la discutii in calitate de vicepresedinte al Autoritatii Electorale Permanente, functie pe care aceasta o ocupa la vremea la care se fac verificarile, pana sa ajunga numarul 1 in cadrul AEP-ului. Si ca pana la momentul de fata, la audierile de la Parlament s-au prezentat, printre altii, fostul sef al PSD, Mircea Geoana, fostul sef al APE, Octavian Opris, dar si pesedistul Viorel Hrebenciuc, fostul sef de campanie al social-democratilor.

146 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger