Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » N-a lasat fara raspuns mesajul lui Grindeanu. Dragnea: Stabilitatea unei tari nu sta intr-o persoana

N-a lasat fara raspuns mesajul lui Grindeanu. Dragnea: Stabilitatea unei tari nu sta intr-o persoana

Autor:

“Nu am experienta politica a premierului”, a replicat, ironic, Liviu Dragnea, in chip de raspuns la mesajul transmis de Grindeanu, seara trecuta.

 

grindeanu dragnea N a lasat fara raspuns mesajul lui Grindeanu. Dragnea: Stabilitatea unei tari nu sta intr o persoanaNici bine nu apucase prim-ministrul sa transmita ca “Romania are nevoie de stabilitate si predictibilitate”, ca seful PSD-ului i-a si dat replica, nu oricand, ci cu scurta vreme inainte sa se definitiveze concluziile raportului de evaluare a Guvernului pe care il Conduce cel dintai si pe fondul unor zvonuri tot mai insistente cum ca ar urma schimbari rasunatoare la Palatul Victoria.

“Stabilitatea unei tari nu sta intr-o persoana”, a tinut sa sublinieze Dragnea, seara trecuta tarziu, de pe treptele sediului PSD.

Reactia sa a venit la cateva ore dupa ce seful Guvernului nota, printre altele, pe o retea de socializare, faptul ca increderea “pe care ne-au acordat-o romanii nu poate fi inselata cu noi schimbari, noi crize politice, eventual alte alegeri – intr-un cuvant INSTABILITATE”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!