Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Motiunea PSD pe Justitie, adoptata/ Inainte de vot, Raluca Pruna s-a adresat alesilor neamului

Motiunea PSD pe Justitie, adoptata/ Inainte de vot, Raluca Pruna s-a adresat alesilor neamului

Autor:

Initiativa depusa de parlamentarii social-democrati, menia sa taxeze declaratia ministrului Pruna, privind “minciuna” de la CEDO, a fost votata in Camera Deputatilor.

 

13227178 1306004676125401 4027968024668087491 n pruna 720x347 Motiunea PSD pe Justitie, adoptata/ Inainte de vot, Raluca Pruna s a adresat alesilor neamuluiAu fost peste 150 de voturi “pentru”, mai exact 155, astfel ca motiunea simpla cu titlul “Si minciuna poate sa ucida” a fost adoptata, marti in jurul pranzului, in cadrul sedintei Camerei Inferioare a Parlamentului. E important de mentionat, insa, faptul ca, desi motiunea a trecut de Legislativ, ramane la latitudinea premierului Ciolos daca vrea sa faca o schimbare la nivel de conducere a Ministerului Justitiei, avand in vedere ca adoptarea acestui demers de “taxare” a ministrului nu implica, automan, demiterea celui vizat.

In apararea sa, Raluca Pruna, care a fost prezenta in Parlament inainte de momentul votului, si nu oricum, ci la tribuna, de unde si-a sustinut punctul de vedere in privinta acestei controverse aparute in urma declaratiei facute zilele trecute, intr-o sedinta a CSM-ului, a lasat sa se inteleaga ca a folosit o exprimare plastica. “Nu am venit in acest mandat pentru notorietate si nici nu mi-am propus sa fiu populara. Singura mea miza este sa pun in slujba sistemului de justitie si al cetateanului (…) priceperea mea si a echipei mele (…) Sunt aici, in fata dvs., pentru ca am avut curajul sa spun, cu un limbaj plastic, ca “imparatul este gol”. Va propun, daca se poate, sa facem un pas de la politicianism la responsabilitate”, a transmis Raluca Pruna alesilor neamului, ministrul considerand ca e cazul ca toata clasa politica sa-si asume restantele acumulate in ultimii ani, oricat ar fi ele de neplacute.

sursa foto: Facebook


1 Comentariu la Motiunea PSD pe Justitie, adoptata/ Inainte de vot, Raluca Pruna s-a adresat alesilor neamului

  1. CICI NETOIU,GAGICA DE CELULA

    MAHALAGIOAIC-O DE SPUMA,SAU PRUNA,SAU TATA LAIATA.DE CE NU PLECI LA BRUCSELES CU TOTI MILOGII DE LA MUE,SAU UE,SAU MUIE…CAND MAI VI LA COREANUL JO-HAN-CACA IN HALATUL,SAU PIJA
    MAUA AIA DE SPITALUL 9.ALO. BALACEANCA,VENITI S-O LUATI PE SPUMA,PRUNA,IN SALONUL 666.
    DUTE,DUTE COTOFANO ANALFABETA SI PROSTIOARA DE DE 3 CENTI.FA,PRUNA CE STUDII AI.?.DOCTORAT
    AI.? FA SI TU UNUL,CA KAKAKOVESI SI DISPARI DIN ROMANIA.DA.NE-AM INTELES,PURADEA DIN TITU


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-10-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!