Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Motiunea de cenzura. Dragnea: Nu se astepta nimeni ca fostul nostru coleg sa reactioneze cu atata indaratnicie

Motiunea de cenzura. Dragnea: Nu se astepta nimeni ca fostul nostru coleg sa reactioneze cu atata indaratnicie

Autor:

Dupa ce Sorin Grindeanu a transmis mesajul sau, inaintea dezbaterii si votarii motiunii de cenzura vizand Cabinetul sau, si liderul PSD venit la tribuna Parlamentului, pentru a sublinia de ce anume s-a decis depunerea acestui demers.

 

dragnea 317x500 Motiunea de cenzura. Dragnea: Nu se astepta nimeni ca fostul nostru coleg sa reactioneze cu atata indaratnicie“Astazi nu-i o zi fericita pentru mine, mai ales dupa ce l-am ascultat pe dl Sorin Grindeanu, si cred ca nici pentru dvs”, a transmis Dragnea, liderul PSD tinand sa sublinieze urmatorul aspect “n-am dorit (…) sa ajungem vreodata aici, in aceasta situatie”.

“Lucrurile sunt foarte simple- adoptarea motiunii insemana continuarea guvernarii PSD-ALDE, asa cum au vrut romanii in decembrie”, a adaugat Dragnea.

“Premierul si Guvernul caruia i-am incredintat impreuna cel mai ambitios program de guvernare de dupa 89 n-a performat asa cum am sperat. N-a mers rau, am mers bunisor, dar binisor n-a fost de ajuns (…) sa lasam lucrurile asa ar fi insemnat sa esuam cu buna stiinta. (…) am preferat sa luam aceasta decizie grea pentru a pune lucrurile la punct. Nu se astepta nimeni ca fostul nostru coleg sa reactioneze cu atata indaratnicie, rea-credinta”, a sustinut seful SPD, de la tribuna Parlamentului.

“Nu doresc sa repetam greseile din trecut”, a conchis Liviu Dragnea.

foto: Facebook    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!