Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Motiune de cenzura. Basescu: “drumul pe care trebuie sa-l luati, dragi majoritari, este in opozitie!”

Motiune de cenzura. Basescu: “drumul pe care trebuie sa-l luati, dragi majoritari, este in opozitie!”

Autor:

Liderul PMP, senatorul Traian Basescu, a fost cel care a transmis, de la tribuna salii de plen, mesajul “popularilor” inainte ca motiunea de cenzura la adresa Guvernului Grindeanu sa fie supusa votului alesilor neamului.

 

traian basescu2 Motiune de cenzura. Basescu: drumul pe care trebuie sa l luati, dragi majoritari, este in opozitie!Avand in vedere faptul ca presedintele Senatului, cel care conduce sedinta de plen in care se dezbate motiunea de cenzura, inainte ca demersul sa fie supus votului alesilor neamului, i-a transmis ca are la dispozitie doua minute pentru a-si expune mesajul, Traian Basescu a facut urmatoarele precizari: “in doua minute n-as face decat o singura observatie: PSD impreuna cu ALDE se dovedesc inapti pentru guvenare. De aceea, indiferent care va fi rezultatul votului de astazi (miercuri-n.r), drumul pe care trebuie sa-l luati, dragi majoritari, este in opozitie. Va multumesc!”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!