Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Motiune? Andronescu: Cred ca solutia cu demisia e mai potrivita pentru toata lumea

Motiune? Andronescu: Cred ca solutia cu demisia e mai potrivita pentru toata lumea

Autor:

Considerand, la fel ca si restul romanilor, ca aceasta situatie cu care se confrunta PSD-ul si nu numai trebuie sa “se rezolve foarte rapid”, social-democrata l-a “indemnat” pe Sorin Grindeanu la intelepciune.

 

Ecaterina Andronescu Narcis Pop 3 Motiune? Andronescu: Cred ca solutia cu demisia e mai potrivita pentru toata lumea“S-a instalat in ianuarie un Guvern politic, un Guvern cu sustinere in Parlamentul Romaniei. Cred ca un Guvern nu poate sa ramana fara sa aiba aceasta solutie politica”, a reamintit Ecaterina Andronescu, la Romania TV.

Chiar daca se vehiculeaza varianta ca PSD-ul ar urma sa apeleze, pana la urma, la motiunea de cenzura, fostul ministru al Educatiei, actualmente senator, da de inteles ca nu ar vrea sa se ajunga la aceasta situatie. “Cred ca solutia cu demisia e una mai rationala si din toate punctele de vedere mai potrivita pentru toata lumea”, a subliniat Andronescu.


2 comentarii to Motiune? Andronescu: Cred ca solutia cu demisia e mai potrivita pentru toata lumea

  1. TEO

    Oare doamna “Abramburica” este cu constiinta impacata? A ocupat functii importante in Guvern si a pus invatamantul la pamant. Cand nu esti capabil sa faci ceva, oare e greu sa-ti dai seama ca poate trebuie sa te retragi? Eu stiu ca un om inteligent nu repeta o greseala de doua ori, sa inteleg ca unele persoane cu titluri si grade academice inalte au un deficit de inteligenta? Avem Academia Romana cu oameni importanti, dar nu am auzit sa dea solutii la probleme de interes major pentru tara (o reteta de asfalt pentru cai de comunicatie, o solutie pentru micsorarea emisiilor de noxe, o propunere pentru impiedicarea alunecarilor de teren, etc.). E o masa de oameni care consuma numai resurse interne fara sa dea nimic in schimb. Domnilor, un individ care nu are utilitate sociala este un parazit!

  2. maria

    De ce Grindeanu nu este evacuat cu politia din cladirea Guvernului pentru ocupare ilegala a uni spatiu pentru care nu mai are repartitie?


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!