AcasăPoliticaMoisescu il ataca pe Antonescu la Constitutie

Moisescu il ataca pe Antonescu la Constitutie

Vlad Moisescu este de parere ca PNL ar trebui sa sustina transformarea Romaniei in republica parlamentara

Presedintele Consiliului Director al Initiativei Romania Liberala, Vlad Moisescu, considera ca liderul PNL, Crin Antonescu, incearca sa croiasca o noua Constitutie in functie de propriile lui interese.

Vlad Moisescu este de parere ca PNL ar trebui sa sustina transformarea Romaniei in republica parlamentara

Moisescu le-a cerut colegilor liberali sa nu se dezica de rezolutia PNL care milita pentru transformarea Romaniei in republica parlamentara. „Mai nou, PNL sustine, printre altele, mentinerea actualelor atributii ale presedintelui Romaniei si a raporturilor actuale dintre presedinte si celelalte institutii ale statului roman”, a afirmat liderul IRL, lasand sa se inteleaga ca schimbarea a fost dictata de Crin Antonescu.

”Din pacate, multi dintre politicieni au tendinta de a revizui Constitutia in functie de propriile scopuri politicianiste, si nu de agenda reala a societatii, de nevoile reale ale societatii. (…) Fac un apel la colegii mei din PNL sa nu se lase imbatati cu apa rece de o posibilitate – aceea ca partidul sa dea presedintele in 2014 – si sa porneasca procesul de revizuire de la realitatea cerintelor societatii romanesti”, a conchis Moisescu.

author avatar
eNational
225 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger