AcasăPoliticaMitrea dezvaluie cand se rupe USL

Mitrea dezvaluie cand se rupe USL

USL va rezista pana la inceputul lui 2015. Pronosticul ii apartine lui Miron Mitrea, pesedistul mentionand ca, dupa alegerile prezidentiale, mentinerea acestei constructii politice nu mai are logica.

Miron Mitrea sustine ca ar fi intelept ca USL sa se scindeze dupa 2015

“Sa mergi mai departe cu USL si dupa 2015 inseamna sa intaresti partidele de opozitie. Atunci trebuie sa spargi, sa joci cu cele doua elemente in piata si sa opresti cresterea Opozitiei”, a explicat Mitrea. Totodata, acesta a recunoscut ca doar onoarea ii mai tine legati pe social-democrati de Crin Antonescu. „Rana care exista, ca nu avem candidat la presedintie (din partea PSD – n.r), va fi alimentata si de europalamentare. Dar prezidentialele sunt repede. Daca ar fi in 2015, as spune <<Au!>>. Pentru ca nu numai europalamentarele sunt problemele. Sunt si in teritoriu probleme, si la Bucuresti. Viziuni diferite, unii sunt mai de stanga, altii mai de dreapta chiar in interiorul aceluiasi partid”, a mai declarat deputatul PSD.

Fenechiu ar trebui sa se retraga

Referindu-se la situatia ministrului Relu Fenechiu, acuzat de fapte de coruptie in dosarul “Transformatorul”, Miron Mitrea a afirmat ca nu intelege de ce liberalul a acceptat sa faca parte din echipa guvernamentala. “I-am spus lui Relu (Fenechiu – n.r ) ca s-a expus la o chestie pe care nu o inteleg.  (…) Eu in locul lui nu acceptam in ruptul capului numirea intr-o functie de ministru. E decizia lui si a celor doi lideri USL. Nu le face bine ca au de dat explicatii, indiferent ce e in dosarul acela”, a mai spus Mitrea.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.570 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger