AcasăPoliticaMitrea ar da politica autohtona pe consultanta din Africa

Mitrea ar da politica autohtona pe consultanta din Africa

Miron Mitrea e cat se poate de relaxat, odata ce si-a recapatat libertatea, dupa aproape 16 luni in care a fost in spatele gratiilor. Si de dornic de o schimbare radicala – de job, dar si de… continent.

La aproape o luna de cand a fost lasat sa paraseasca penitenciarul, beneficiind de o eliberare conditionata, si cu scurta vreme inainte ca parlamentarii sa intre in vacanta, Miron Mitrea si-a vizitat joi colegii senatori.

A fost vorba, insa, si de o vizita cu scop practiv, in vederea rezolvarii unor chestiuni de natura administrativa. Si intre doua discutii cu senatorii, Miron Mitrea si-a gasit timp sa stea de vorba si cu presa. Atat doar ca nu a vrut sa vorbeasca despre situatia PSD-ului, partidul care l-a sustinut pentru functiile ministeriale si cele detinute in Parlament. „Nu intereseaza sa mai fac comentarii politice”, a declarat Mitrea.

Chiar si asa, politicianul a sustinut ca ar avea in plan sa devina consultant politic, doar ca nu in tara sau pe Vechiul Continent, ci tocmai in Africa. „Ce-o sa fac acuma, o sa ma duc in afara Romaniei, sa fac consultanta politica”. Evident, urmatoarea intrebare a fost legata de destinatia aleasa. Care, dupa cum a raspuns mai in gluma, mai in serios fostul ministru a fost „Africa”.

Va reamintim ca Miron Mitrea a fost condamnat la doi ani de detentie, cu executare, intr-un dosar in care procurorii l-au acuzat de luare de mita. Pe parcursul intervalului in care a fost provat de libertate, a facut mai multe demersuri pentru a obtine eliberarea conditionata, de la Poarta Alba, ultima dintre ele, de la mijlocul lunii mai, fiind una cu succes.

author avatar
Cristina Stefan
313 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger