Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Ministrul Tutuianu, la spital la militarii raniti

Ministrul Tutuianu, la spital la militarii raniti

Autor:

Dupa ce noaptea trecuta a fost la locul tragediei, iar la primele ore ale zilei a asistat la ceremonialul de comemorare a celor trei militari care si-au pierdut viata in accidentul din judetul Arges, Adrian Tutuianu a mers la Spitalul Militar din Capitala, unde au fost transferati sase din cei noua reprezentanti ai ministerului pe care il conduce, care au fost raniti dupa ce camionul a cazut in rapa.

 

tutu 1 Ministrul Tutuianu, la spital la militarii ranitiDupa ce a stat de vorba cu cadrele medicale care ii ingrijesc pe cei sase militari, reprezentantul guvernamental a precizat ca acestia “sunt in afara oricarui pericol”, si ca a tinut sa vina personal la unitatea spitaliceasca pentru a verifica daca au la dispozitie tot ce e necesar pentru a-i trata. “Am fost asigurat de conducere (…) ca situatia lor este stabila, este buna, ca dispun de toate cele necesare pentru a fi tratati in siguranta si repusi intr-o stare de sanatate normala in cel mai scurt timp”, a mentionat Tutuianu.

Ministrul e evitat, insa, sa se pronunte cu privire la posibilele cauze ale accidentului. “Aseara (joi seara-n.r) a fost sesizat Parchetul Militar, s-au si deplasat procurorii si la locul incidentului, culeg si alte probe, (…) iar concluziile privind cazele si imprejurarrile in care s-a produs acest incident neferict vor fi aduse la cunostinta publica atunci cand avem date foarte concrete”, a sustinut Adrian Tutuianu.

Alaturi de ministru a fost in vizita la acelasi spital si secretarul de stat Mircea Dusa.


1 Comentariu la Ministrul Tutuianu, la spital la militarii raniti

  1. IZMENARU SEF

    CUM II POSIBIL CA IN 27 DE ANI OPARITII, TROGLODITII, MAIMUTOII NATIUNII SA DISTRUGA PANA SI PROPRIA APARARE NATIONALA……????????………..


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!