Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Ministrul Sanatatii, precizari in sedinta de Guvern despre starea militarilor raniti

Ministrul Sanatatii, precizari in sedinta de Guvern despre starea militarilor raniti

Autor:

Inca din prima parte a celei dintai sedinte a Executivului Tudose ministrii Apararii, Internelor si ai Sanatatii au prezentat aspecte ce tin de accidentul in care a fost implicat camionul cu militari, drama soldata cu trei morti si noua raniti.

 

ministru Ministrul Sanatatii, precizari in sedinta de Guvern despre starea militarilor ranitiReferindu-se la starea acestora din urma, Florian Bodog, ministrul Sanatatii, a transmis ca “din fericire, toate victimele care au fost salvate sunt stabile, as putea chiar sa spun ca sunt in afara oricarui pericol. Una dintre victime a suferit (vineri-n.r) dimineata o interventie chirurgicala, iar celelalte sunt evaluate periodic”.

Totodata, oficialul de la Sanatate l-a asigurat pe premier ca tine legatura, in cazul de fata, cu sefii ministerelor de Interne si Aparare, respectiv cu Carmen Dan si Adrian Tutuianu.

E de mentionat ca sedinta a inceput cu pastrarea unui moment de reculegere in memoria celor trei militari care si-au pierdut viata, dupa ce camionul care ii aducea de la un exercitiu a cazut intr-o rapa, pe raza judetului Arges: plutonierul-major Mihai Ionut Toma, caporalul clasa a III-a George-Emilian Catana si caporalul clasa a III-a Petre Cristian Toader.


1 Comentariu la Ministrul Sanatatii, precizari in sedinta de Guvern despre starea militarilor raniti

  1. Apostoiu Mihaela

    Oferim urgent munca complet la domiciliu de indata: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: mihaela_1946@yahoo.com


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!