AcasăPoliticaMinistrul Oprea, din nou despre cazul politistului: Voi raspunde, ca martor, la...

Ministrul Oprea, din nou despre cazul politistului: Voi raspunde, ca martor, la toate intrebarile procurorilor. Unde am fost se va dovedi la Parchet

Gabriel Oprea

Gabriel Oprea a mai facut cateva precizari, marti, in privinta tragediei careia i-a cazut victima tanarul politist Bogdan Gigina.

Gabriel Oprea

In conditiile in care, marti in jurul pranzului, aflat la Parlament, Oprea precizase ca, in seara in care a avut loc accidentul in urma caruia a murit tanarul politist care facea parte din coloana sa oficiala, era in timpul serviciului, insistand ca nu poate vorbi mai mult despre acest subiect, avand in vedere ca o ancheta menita sa stabileasca ce s-a intamplat in seara de 20 octombrie si conditiile in care a murit tanarul om al legii, cateva zeci de minute mai tarziu, ministrul de Interne si, totodata, liderul UNPR, a mai oferit cateva lamuriri.

Mai exact, ministrul Oprea a declarat ca va da toate detaliile pe care i le solicita procurorii, in momentul in care va fi audiat la Parchet, dar si ca ulterior se va afla unde anume fusese in seara accidentului, mai precis la ce institutii. „Din pacate a murit, repet, un tanar la datorie. S-a facut, omeneste, tot ce s-a putut pentru el. (…) Voi raspunde, ca martor, la toate intrebarile procurorilor, este normal, cum au facut ceilalti colegi ai mei (..) La Parchet trebuie sa spunem aceste lucruri, unde am fost se va dovedi la Parchet. (…) Am fost la institutii ale statului roman (…) Era un antemergator”, a mai adaugat Gabriel Oprea.

Cititi si: Oprea: Nu avem nimic de ascuns, eram la serviciu. Tragedia este ca a murit un coleg

Oprea explica de ce nu demisioneaza: „nu sunt vinovat si, prin urmare, voi continua activitatea in cadrul Guvernului”

 

author avatar
Cristina Stefan
69 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger