AcasăPoliticaMinistrul Muncii, anunt de ultima ora despre salariile medicilor si ale profesorilor

Ministrul Muncii, anunt de ultima ora despre salariile medicilor si ale profesorilor

Victorie pentru Lia Olguța Vasilescu. DNA a clasat dosarul! ”După patru ani de hărțuire sistematică...” (foto: Facebook)

Schimbare fata de calendarul cresterilor salariale cunoscut pana la momentul de fata.

Mai nou s-a aflat, de la nivel oficial, in speta din directia ministrului Muncii, la finele discutiilor avute marti cu ministrul Finantelor, pe tema Legii salarizarii unitare, faptul ca bugetarii din sistemul de sanatate si educational vor avea majorari decalate.

Chiar daca se asteptau sa apara primele majorari salariale de luna viitoare, sindicalistii din Educatie primesc, asadar, vesti proaste. „De la 1 ianuarie 2018, toti bugetarii vor avea o crestere a salariului brut de 25%, de la 1 martie inca 25% pentru profesori (…). Tot de la 1 martie, medicii si asistentele au cresteri de peste 100% (…), e varianta cu care noi vom intra in comisie. Ar fi trebuit sa intram de la 1 ianuarie, dar au fost foarte multe amendamente pe care noi le-am acceptat de la Senat si la Camera Deputatilor, deci cu cresteri de la 1 ianuarie pentru medici si profesori”, a lamurit ministrul Muncii, intr-o interventie la Antena 3.

160 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger