AcasăPoliticaMinistrul Justitiei sustine ca nu e de acord cu gratierea cfaptelor de...

Ministrul Justitiei sustine ca nu e de acord cu gratierea cfaptelor de coruptie

In chip de reactie la amendamentele pe care le-a depus senatorul PSD Serban Nicolae la Legea gratierii, Tudorel Toader a declarat ca nu sustine eventualitatea includerii faptelor de coruptie in randul celor vizate de un astfel de demers legislativ.

Concret, pana sa ajunga sa asiste la bilantul Ministerului Public – reuniune aflata in plina desfasurare la momentul sa fata – Tudorel Toader a fost intrebat daca ar fi de acord cu propunerea ca gratierea sa se aplice si faptelor de coruptie. La momentul respectiv, inistrul Justitiei a dat un raspuns scurt, dar categoric: „personal, nu”.

Intre timp, pe acelasi subiect s-a pronuntat si seful PSD, Liviu Dragnea, care a subliniat, la randul sau, ca nu e de acord cu o astfel de varianta. „Eu nu sustin o Lege a gratierii pentru fapte de coruptie. Categoric – nu. Nu este cazul sa ne inflamam, pentru ca oricine poate depune amendamente, dar eu spun si acum Guvernului si domnului ministru al Justitiei – doar Legea gratierii nu rezolva problema”, a subliniat liderul social-democrat.

author avatar
Cristina Stefan
106 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger