Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Ministrul Justitiei propune amanarea dezbaterii Legii Gratierii

Ministrul Justitiei propune amanarea dezbaterii Legii Gratierii

Autor:

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, le-a propus senatorilor din cadrul Comisiei Juridice, amanarea dezbaterii Legii Gratierii.

 

ministru just Ministrul Justitiei propune amanarea dezbaterii Legii GratieriiMentionand, in prima faza, faptul ca este “extrem de importanta” gasirea unei solutii pentru a se rezolva problema aglomeratiei din penitenciarele autohtone, seful MJ a precizat ca daca ar fi sa puna intr-o balanta “celeritate rezolvarea proiectului de lege” cu “importanta problemei, a proiectului de lege, a problemei penitenciarelor care trebuie rezolvata”, ar tinde sa incline catre a doua varianta. Si ca “proiectul de lege in forma initiala sau in forma amendata pe parcurs nu reprezinta solutia-miracol, minune, care sa rezolve problemele din peniteciare”.

Mai mult, opinand ca “gratierea este de natura sa rezolve partial aceasta problema”, Toader a explicat ca la Ministerul Justitiei se pregatesc, la data de fata, “alte masuri complementare celei de gratiere a pedepselor”. Drept urmare, considera ca s-ar impune o astfel de amanare a analizarii unui act normativ care sa aiba in vedere gratierea. “Eu consider ca ar fi utila si necesara o amanare a dezbaterii, sa venim din urma cu celelalte masuri complementare, care ar rezolva, in buna parte, problema penitenciarelor”, le-a transmis, in urma cu doar cateva minute, ministrul Justitiei, senatorilor juristi.

Ar mai fi de mentionat faptul ca sedinta Comisiei Juridice a senatului este in plina desfasurare la momentul redactarii acestei stiri.

sursa foto: 7est.ro    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!