Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Ministrul Justitiei, moderatorul unui eveniment la Cotroceni

Ministrul Justitiei, moderatorul unui eveniment la Cotroceni

Autor:

Ministrul Justitiei va fi moderator la Cotroceni. Totul sta consemnat, negru pe alb, in programul unui eveniment ce se va desfasura, vreme de doua zile, la sediul Presedintiei.

 

16195210 1853722771538731 3539996224113550683 n toader 500x500 Ministrul Justitiei, moderatorul unui eveniment la CotroceniEste vorba despre o conferinta internationala – „Interactiunea intre majoritatea politica si opozitie intr-o democratie” la care vor participa mai multi reprezentanti ai Comisiei de la Venetia, for din care face parte si Tudorel Toader. Ceremonia de deschidere urmeaza sa inceapa in mai putin de doua ore, adica la 15.30, si va include un discurs al presedintelui Iohannis.

In calitatea sa de ministru al Justitiei, dar si de membru al Comisiei de la Venetia, Tudorel Toader figureaza ca moderator al Sesiunii I a conferintei, intitulate “Activitatea Consiliului Europei privind interactiunea majoritate-opozitie”. Adica al primei parti a evenimentului gazduit de Presedintie, care se va desfasura in decursul zilei de vineri.

Conferinta va continua si vineri, printre moderatorii sesiunilor din ziua urmatoare numarandu-se fostul ministru de externe, Bogdan Aurescu, actualmente consilier prezidential.

foto: Facebook    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!