Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Ministrul Justitiei evita sa dea un termen privind desecretizarea SIPA. Se documenteaza

Ministrul Justitiei evita sa dea un termen privind desecretizarea SIPA. Se documenteaza

Autor:

Daca deunazi isi anunta hotararea de a desecretiza arhiva SIPA “in cel mai scurt timp”, joi dimineata ministrul Justitiei a mentionat ca inca nu stie cand s-ar putea face acest pas.

 

ministru1 Ministrul Justitiei evita sa dea un termen privind desecretizarea SIPA. Se documenteazaAflat la Parlament, Toader a adus in discutie, joi, faptul ca are de gand sa verifice unele aspecte pe aceasta tema inainte de a demara orice procedura. “Nu pot spune un termen exact acum, pentru ca sunt in momentul in care eu, la randul meu, ma documentez privind istoricul constituirii, administrarii fondului din arhiva”, a punctat Toader.

Mai mult, oficialul guvernamental s-a ferit sa spune daca aceasta desecretizare a continutului arhivei fostului serviciu secret de la Justitie va fi una totala sau partiala, invocand faptul ca “nu stiu ce e in arhiva” si ca “daca vor fi secrete de stat nu le pot desecretiza eu” si ca ministrul poate desecretiza doar elemente ce tin de competenta reprezentantului Executivului.


1 Comentariu la Ministrul Justitiei evita sa dea un termen privind desecretizarea SIPA. Se documenteaza

  1. DACIAN

    DA E TIMPUL SA SE FACA LUMINA CU JUSTITIA DIN RO Cineva ar trebui sa analizeze cu atentie daca intre castigurile incomensurabile ale avocatilor si lipsa de eficienta a actului de Justitie exista legaturi de cauzalitate. Dupa cum rezulta la o prima analiza se observa ca exista o dependenta a veniturilor avocatilor proportional cu scaderea finalitatii judiciare a proceselor. In aceasta ecuatie sunt fenomene extrem de complexe legate de destinatia finala a sumelor. Avocatura rămâne cea mai bine plătită meserie IN CONDITII MISTERIOASE. Un avocat din Capitală a câştigat, anul trecut, nici mai mult nici mai puţin de ZECI DE MILIANE lei net şi asta după ce şi-a plătit toate contribuţiile la stat, conform datelor furnizate de către DGFPMB. De altfel, şase poziţii din Top 10 cele mai mari venituri declarate în Bucureşti, în 2016, aparţin unor avocaţi. Sisitemul judiciar romanesc se poate eficientiza, FARA A SE APLICA MAI MULTE FAZE ALE PROCESULUI JUDICIAR, si FARA FOLOSIREA INSTITUTIEI AVOCATULUI prin infaptuirea justitiei cu obiectivitate si celeritate precum si cu cheltuieli minime, NUMAI aplicand modelul Sistemului de Justitie CANADIAN, a Tribunalului Electronic, bazat pe stiinta ciberneticii judiciare. Completul de judecata este format dintr-un IT-ist sau cibernetician instruit si din punct de vedere ala cunostintelor juridice, un judecator ce detine si cunostinte IT si un calculator performant cu softul adecvat care valorifica toate probele si expunerile.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!