AcasăPoliticaMinistrul Justitiei, despre arhiva SIPA: stiu ca au fost vizitatori care nu...

Ministrul Justitiei, despre arhiva SIPA: stiu ca au fost vizitatori care nu aveau certificate ORNISS

Subiectul arhivei SIPA, fostul serviciu secret al Ministerului Justitiei, a revenit in atentia opiniei publice.

Nu oricum, ci dupa ce Tudorel Toader a facut unele precizari cu privire la persoanele care au „vizitat” respectiva arhiva, mai exact la cele care nu ar fi avut certificate care permit accesul la informatii considerate secrete de stat. „Eu stiu ca sunt, au fost vizitatori ai arhivei SIPA care, la momentul respectiv, nu aveau certificate ORNISS”, a punctat ministrul Justitiei, luni in jurul pranzului, intr-o noua conferinta sustinuta de la sediul institutiei pe care o conduce.

Totodata, Toader a anuntat ca „de la momentul respectiv” a formulat o adresa prin care solicita reprezentantilor ORNISS(Oficiul Registrului National al Informatiilor Secrete de Stat-n.r) numele, ba chiar si codul numeric personal al „vizitatorilor”, oficialul guvernamental mentionand ca nu a primit deocamdata raspuns la cererea sa, dar ca termenul legal este de 30 de zile.

108 afisari

1 COMENTARIU

  1. TUDORITA NENE A venit vremea clarificărilor NU NUMAI la DNA ci in intregul SISTEM JUDICIAR .ASA ZISELE DERAPAJE (REGII FACUTE DE MAFIOTI) DIN DNA REFLECTA MIZERIA DIN TOT SISTEMUL JUDICIAR VEZI CORPUL AVOCATILOR, NOTARILOR, EXPERTILOR, PROCURORILOR, JUDECATORILOR, GREFIERILOR, CE CALITATE UMANA DEGRADATA SE POATE CONSTATA IN PROCENTE INGRIJORATOARE, CE BOGATII IN TARA SI AFARA AU ACESTI MILIONARI, CE RELATII AU CU INTERLOPII LUMII , ETC. De 27 de ani SISTEMUL DE JUSTITIE are S.R.L-uri, S.C.-uri cu actiuni la purtator, etc toate in dauna dreptatii sociale.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger