Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Ministrul Justitiei: Cred ca a venit vremea clarificarilor la DNA

Ministrul Justitiei: Cred ca a venit vremea clarificarilor la DNA

Autor:

Aducand in discutie faptul ca nu au mai fost facute “evaluari de fond” cu privire la activitatea manageriala la Directia Nationala Anticoruptie inca din 2007, ministrul Justitiei a anuntat ca a sesizat, din aceasta privinta, Inspectia Judiciara din cadrul CSM-ului. 

 

ministru1 Ministrul Justitiei: Cred ca a venit vremea clarificarilor la DNALa fel s-a intamplat si in cazul Ministerului Public, din cate a subliniat oficialul guvernamental. “Verificarile sunt in curs de desfasurare si astept cu interes bilantul si concluziile”, a subliniat Toader.

De altfel, tot cu referire la institutia condusa actualmente de catre Laura Kovesi, Tudorer Toader a precizat, luni dimineata, intr-o conferinta, urmatoarele astepte, facand referire la evaluarea pe care a facut-o pe fondul Ordonantei menite a aduce modificari Codurilor: “cred oarecum ca a venit vremea clarificarilor la DNA. Prin raportul acela pe care l-am prezentat destul de amplu referitor la anchetarea modului de adoptare a OUG 13, eu am tras un puternic semnal de alarma vis a vis de activitatea DNA si am subliniat nevoia imperativa ca activitatea DNA-ului sa se desfasoare in limite constitutionale. Sustinem cu toata convingerea continuarea luptei impotriva coruptiei, dar va rog sa retinem ca lupta impotriva coruptiei nu inseamna numai DNA, nu inseamna numai aplicare de pedepse (…)”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!