Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Ministrul Justitiei anunta peste doua zile concluziile evaluarii in cazul Kovesi si Lazar

Ministrul Justitiei anunta peste doua zile concluziile evaluarii in cazul Kovesi si Lazar

Autor:

Au mai ramas doar doua zile pana cand opinia publica va afla la ce concluzii a ajuns ministrul Justitiei in privinta activitatii Laurei Kovesi si al lui Augustin Lazar.

 

ministru just Ministrul Justitiei anunta peste doua zile concluziile evaluarii in cazul Kovesi si LazarFara sa doreasca – deocamdata, cel putin – sa spuna daca a discutat si cu sefa DNA-ului, la fel cum a facut, inca de acum cateva zile, cu Procurorul General Lazar, ministrul Justitiei a anuntat, in dimineata acestei prime zile a saptamanii cand anume va anunta concluziile analizei activitatii sefilor celor doua institutii, pe fondul OUG 13.

“Am facut evaluarile. Cele 14 zile s-au implinit de aseara (duminica seara-n.r). Voi proroga termenul cu doua zile, dat fiind ca am fost la Bruxelles, azi voi avea o intrevedere cu ambasadorul SUA si voi pleca din nou la Bruxelles”, a lamurit Toader, inainte de a spune, concret, cand isi va anunta concluziile. “Miercuri la prele paranzului voi organiza o conferinta de presa (…) va voi da toate amanuntele”, a punctat, de la sediul Ministerului Justitiei, oficialul guvernamental.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!