Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Ministrul Justitiei anunta ca va publica numele “vizitatorilor” arhivei SIPA

Ministrul Justitiei anunta ca va publica numele “vizitatorilor” arhivei SIPA

Autor:

La primele ore ale diminetii de luni, ministrul Toader a facut un anunt pe cat de scurt, pe atat de clar: Are de gand sa scoata la lumina numele celor care au avut acces, in calitate de “vizitatori”, la arhiva fostului serviciu secret al Justitiei.

 

ministru1 Ministrul Justitiei anunta ca va publica numele vizitatorilor arhivei SIPAPlecand de la doua considerente, exprimate intr-un mesaj postat pe Facebook, cum ca “arhiva SIPA – o pata pe obrazul justitiei romane !”, dar si ca “placut sau neplacut, adevarul trebuie sa fie scos la suprafata”, oficialul guvernamental a facut public faptul ca are de gand sa dezvaluie doua aspecte ce tin de acest subiect. Si anume “primul pas – voi publica numele celor care au “vizitat” arhiva, eventual si numarul “vizitelor” efectuate !”.

Decizia vine la cateva zile dupa ce acelasi ministru anunta atat hotararea de a desecretiza arhiva in cauza, dar si faptul ca nu poate face o estimare cu privire la durata procedurilor menite sa duca la desecretizarea continutului arhivei.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!