Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Ministrul Finantelor lamureste zvonurile cu pensiile – Pilonul II

Ministrul Finantelor lamureste zvonurile cu pensiile – Pilonul II

Autor:

Un mult-asteptat anunt oficial in privinta speculatiilor privind o eventuala nationalizare a pensiilor private – cunoscute drept Pilonul II, venite in completarea pensiilor din sistemul public – a venit, miercuri dupa-amiaza, de la ministrul Finantelor.

 

sedinta Ministrul Finantelor lamureste zvonurile cu pensiile   Pilonul IIViorel Stefan le-a transmis premierului, dar si colegilor din Executiv, la inceputul sedintei saptamanale de Guvern, cum stau lucrurile, de fapt, in aceasta speta. “Aceasta informatie nu are niciun temei de niciun fel. Nicio ratiune politica, economica, financiara, bugetara nu ar putea sa determine o astfel de decizie de-a dreptul aberanta, in legatura cu functionarea Pilonului II de pensii”, a subliniat pe un ton categoric Viorel Stefan.

Continuand pe aceeasi tema, oficialul guvernamental a dat oferit si o cifra a romanilor contributori la acest program. “Pilonul II de pensii este o schema financiara de succes. Administratorii de fond realizeaza un randament foarte bun, numarul celor care participa la aceasta schema se apropie vertiginos de sapte milioane de cetateni, in fiecare an se consolideaza”, a mai explicat ministrul Finantelor, inainte de a preciza ca in cursul diminetii a avut discutii si cu reprezentantii Autoritatii de Supraveghere Financiara pe acest subiect. “Deci, nu exista niciun indiciu in legatura cu intentia cuiva sa nationalizeze Pilonul II de pensii”, a conchis Viorel Stefan.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!