AcasăPoliticaMinistrul Finantelor din Guvernul Grindeanu a dezvaluit numele succesorului

Ministrul Finantelor din Guvernul Grindeanu a dezvaluit numele succesorului

Ministrul Finantelor este gata cu noul proiect legislativ

Un prim nume din cea mai recenta varianta a listei cu posibilii ministri ai Executivului Tudose isi gaseste confirmare chiar din directia unui ministru din Cabinetul Grindeanu.

Pana sa se incheie sedinta conducerii PSD-ului si sa se anunta oficial numele ministrilor alesi pentru a face parte din viitorul Cabinet sustinut de social-democrati si de partenerii lor de Coalitie, Viorel Stefan a dezvaluit, de la Parlament, ca succesorul sau la Ministerul Finantelor este Ionut Misa.

Stefan si Misa au lucrat in echipa de la minister inca de la inceputul anului, iar ministrul interimar s-a declarat dispus sa il sprijine pe succesorul sau, la nivel de expertiza. „E secretar de stat in Ministerul Finantelor, a coordonat in aceasta perioada partea de legislatie fiscala (…) mi se pare omul cel mai potrivit sa continue ceea ce am inceput impreuna. Il voi ajuta, indiferent din ce pozitie voi fi, voi fi alaturi de domnul Ionut Misa, pentru ca cred ca pot sa transfer din experienta mea”, a punctat Stefan.

author avatar
Cristina Stefan
112 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger