Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Ministrul Finantelor din Guvernul Grindeanu a dezvaluit numele succesorului

Ministrul Finantelor din Guvernul Grindeanu a dezvaluit numele succesorului

Autor:

Un prim nume din cea mai recenta varianta a listei cu posibilii ministri ai Executivului Tudose isi gaseste confirmare chiar din directia unui ministru din Cabinetul Grindeanu.

 

Viorel Stefan  715x500 Ministrul Finantelor din Guvernul Grindeanu a dezvaluit numele succesoruluiPana sa se incheie sedinta conducerii PSD-ului si sa se anunta oficial numele ministrilor alesi pentru a face parte din viitorul Cabinet sustinut de social-democrati si de partenerii lor de Coalitie, Viorel Stefan a dezvaluit, de la Parlament, ca succesorul sau la Ministerul Finantelor este Ionut Misa.

Stefan si Misa au lucrat in echipa de la minister inca de la inceputul anului, iar ministrul interimar s-a declarat dispus sa il sprijine pe succesorul sau, la nivel de expertiza. “E secretar de stat in Ministerul Finantelor, a coordonat in aceasta perioada partea de legislatie fiscala (…) mi se pare omul cel mai potrivit sa continue ceea ce am inceput impreuna. Il voi ajuta, indiferent din ce pozitie voi fi, voi fi alaturi de domnul Ionut Misa, pentru ca cred ca pot sa transfer din experienta mea”, a punctat Stefan.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!