Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Ministrul de Interne: Nu au fost informatii inedite venite din partea SRI

Ministrul de Interne: Nu au fost informatii inedite venite din partea SRI

Autor:

Nici bine nu a iesit presedintele, criticand modul in care a gestionat MAI-ul incidentele aparute la protestele de miercuri seara, din zona Palatului Victoria, ca oficialul guvernamental a lamurit cum au stat lucrurile din punctul sau de vedere.

 

15822956 634380853416095 7616734701674373738 n dan Ministrul de Interne: Nu au fost informatii inedite venite din partea SRIConcret, chiar daca presedintele sustine ca ar fi fost primite informari de la SRI pe aceasta chestiune, ministrul de Interne contrazice aceasta varianta.

“Toata lumea a avut toate informatiile necesare. La MAI s-a stiut foarte exact cand si ce grupuri se pregatesc pentru a sparge demonstratia”, sustinea Iohannis in jurul orei 11, inainte de a cere lamuriri urgente si clare pe aceasta tema. “Eu nu am primit informari cu privire la eventuale intentii de provocare”, a afirmat Carmen Dan.

Totodata, ministrul a adus in discutie unele mesaje tip sms primite din directia Serviciului, insa de alti oficiali. “Aseara, intre orele 19.43 si 22.55, in mijlocul protestelor, secretarul de stat Viorel Stefu si seful Politiei (Romane -n.r), Bogdan Despescu, au primit mesaje sms din partea unui ofiter din cadrul SRI in care face referire exclusiv la posibila prezenta la protest a anumitor persoane. In general, activisti care participa constant la activitati de acest gen, precum si prezenta unor membri ai galeriilor, la modul general. Datele primite prin sms nu semnalau riscuri in ceea ce priveste tulburarea ordinii publice”, a sustinut sefa MAI.

De asemenea, Dan a mentionat “informatiile transmise erau de notorietate publica, cunoscandu-se faptul ca in apropierea zonei de desfasurare a protestelor avea loc un partida de handbal”.

“Nu au fost informatii inedite venite din partea SRI”, a conchis Carmen Dan.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!