AcasăPoliticaMinistrul de Interne, cu explicatii la DNA

Ministrul de Interne, cu explicatii la DNA

Ministrul Carmen Dan a venit, in acestea dimineata, la sediul central al Directiei Nationale Anticoruptie.

UPDATE 11.25 – Dupa mai bine de o ora si jumatate de cand ajunsese in fata procurorilor, Carmen Dan a iesit de la DNA. Sefa MAI nu a dorit sa faca prea multe declaratii, insa a dezvaluit in ce anume calitate a dat explicatii in fata anchetatorilor anticoruptie. „Am fost audiata in calitate de martor. Am dat toate datele. O sa faca DNA-ul comunicari prin Biroul de Presa”, a lamurit, in cateva cuvinte, ministrul.

–-

Sefa de la Ministerul de Interne urmeaza sa ofere lamuriri in dosarul in care se fac cercetari, in rem (asupra presupusei fapte-n.r), in cazul emiterii controversatei Ordonante 13/2017, cea menita sa aduca modificari Codurilor Penale si de procedura Penala.

Desi nu a dorit sa faca precizari in fata presei, la momentul la care a ajuns in apropierea sediului DNA,cel mai probabil, ministrul Dan va fi audiat in calitate de martor, in acceasi cauza in care, saptamana trecuta au ajuns in fata procurorilor, cu lamuriri, atat ministrul pentru relatia cu Parlamentul, Gratiela Gavrilescu, cat si secretarul general al Guvernului, Mihai Busuioc. Anterior, in aceeasi ancheta au mai fost audiati, in calitate de martor, si fostii secretari de stat in Ministerul Justitiei, procurorii Haineala si Sima.

Ramane de vazut daca la plecarea de la DNA, sefa MAI va alege sa stea de vorba cu jurnalistii, pentru a oferi detalii cu privire la prezenta sa in fata procurorilor.

author avatar
Cristina Stefan
244 afisari

1 COMENTARIU

  1. Bai nene,sa NE spuneti fratilor si noua,daca se mai intampla undeva in lume,ca DNA-ul sa audiezi MAI-ul?!!!….unde NE aflam fratilor?..ce zice Parlamentul,CCR..?…atunci sa inlocui MAI cu DNA!!!….nu mai avem separarea puterilor?…eu,cred ca .net facem de rusine,in afara!…un pensionar….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger