Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Ministrul Apararii, inaintea sedintei de Guvern: Resping orice idee care atesta ca pensiile vor scadea

Ministrul Apararii, inaintea sedintei de Guvern: Resping orice idee care atesta ca pensiile vor scadea

Autor:

Cu doar cateva ore inainte de startul sedintei saptamanale de Guvern, programata pentru vineri la ora 13, Adrian Tutuianu a facut cateva precizari despre pensiile militare.

 

Adrian Tutuianu 11 Ministrul Apararii, inaintea sedintei de Guvern: Resping orice idee care atesta ca pensiile vor scadea

Adrian Tutuianu

“Resping orice idee care atesta ca pensiile vor scadea. Nu exista si nu a existat in intentia Guvernului un astfel de demers pentru a diminua valoare pensiilor (…) ce ne dorim este un echilibru just si rational al tuturor categoriilor de pensii”, a sustinut ministrul, intr-o conferinta sustinuta vineri.

Mai mult, Adrian Tutuianu a declarat, cu referire la pensiile militare, ca “suntem in situatia in care unele pensii sunt mai mari decat salariile. La un moment dat, bugetul tarii nu va putea suporta o astfel de asezare”.

Va amintim ca in cadrul sedintei de vineri urmeaza sa se discute o OUG privind pensiile speciale, la care au lucrat deopotriva reprezentantii Ministerelor de Interne, al Apararii si al Muncii.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!