AcasăPoliticaMinistrul Agriculturii, cu ochii pe frigiderul romanilor: "S-au obisnuit sa..."

Ministrul Agriculturii, cu ochii pe frigiderul romanilor: „S-au obisnuit sa…”

Ministrul Agriculturii a facut o noua declaratie care i-a pus pe ganduri pe romani, care au ciulit urechile cu atat mai mult cu cat s-au rostit cuvinte precum cresteri de pret sau alimente.

Oficialul guvernamental da de inteles ca ar fi cazul sa apara o schimbare la nivel de mentalitate in randul conationalilor, in sensul reducerii risipei alimentare. Vorbind, in cadrul unui eveniment de profil, despre acest subiect, Irimescu a sustinut ca, dupa parerea sa, romanii „s-au obisnuit sa umple frigiderul si dupa aceea constata ca o mare parte din produse au depasit termenul”. „Recunosc ca mi s-a intamplat si mie”, a tinut sa adauge seful de la ministerul Agriculturii.

In cazul in care nu se vor gasi alte solutii, este foarte posibil sa se ajunga la concluzia ca scumpirea ar putea reduce risipa, a lasat sa se inteleaga oficialul guvernamental. „Asa cum se spunea ca singura solutie de a reduce consumul de benzina (…) este sa creasca pretul, probabil ca incet-incet acolo se va ajunge si pe piata agro-alimentara. Atunci cand vei da pe un kilogram de carne pretul corect, in mod cert vei gestiona acest produs (…) cu mult mai mare atentie”, a conchis Irimescu.

94 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger