Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Ministru mustrat in plina sedinta de Guvern: “Nu-i o problema noua. Sa-i puneti la munca”

Ministru mustrat in plina sedinta de Guvern: “Nu-i o problema noua. Sa-i puneti la munca”

Autor:

Sorin Grindeanu i-a transmis un mesaj transant ministrului Sanatatii, Florian Bodog, in privinta lipsei vaccinurilor contra rujeolei, in plina epidemie de pojar.

 

guvern Ministru mustrat in plina sedinta de Guvern: Nu i o problema noua. Sa i puneti la muncaIn zadar s-a grabit ministrul sa anunte, la inceputul sedintei de Guvern, ca s-au bifat procedurile pentru cumpararea “de urgenta” a 115.000 de vaccinuri impotriva rujeolei si ca se continua “procedura de achizitie pe acord cadru de vaccin ROR”, ca premierul l-a oprit din expunere si i-a pus in vedere ca primii pasi enumerati ar fi trebuit facuti mai din timp, astfel incat sa nu se ajunga la o lipsa de vaccinuri.

“Nu-i o problema noua (…) Eu v-as ruga -mai ales pe aceste domenii- sa lucram preventiv, ca nu aflam peste noapte ca nu avem anumite stocuri. Si v-as ruga sa-i puneti la munca pe cei din ministerul pe care il gestionati, astfel incat sa evitati situatii de acest tip. Asta e ceea ce imi doresc sa faceti si va rog sa o faceti”, i-a transmis Grindeanu lui Bodog, inainte de a trece la subiectul urmator.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!