AcasăPoliticaMinistru din Cabinetul Grindeanu, nemultumit de subalterni: "nu este normal!"

Ministru din Cabinetul Grindeanu, nemultumit de subalterni: „nu este normal!”

Mircea Dobre, unul dintre ministrii actualului Cabinet, scoate la lumina ceea ce pare a fi o latura umbroasa din cadrul institutiei in care a fost numit in urma cu aproximativ trei luni.

Ministrul Turismului nu se fereste sa-si ascunda nemultumirea fata de unele aspecte pe care multi nu le stiu si pe care spune ca are de gand sa le aduca la urechile premierului Grindeanu, in forma  unei informari.

In primul rand, a acuzat, intr-o interventie la Digi 24, faptul ca sunt angajati care intarzie – nemotivat- la serviciu. „Angajatii din sistemul public, din ministerul acesta, (…) trebuie sa fie mult mai activi si mult mai deschisi. Dar trebuie sa venim si la serviciu. Avem cazuri, si foarte multe, (…) cand oamenii pur si simplu nu se prezentau la munca (…) Si nu este normal (…). Trebuie sa vii la munca atunci cand ai program”, a sustinut Dobre.

Nemultumirile sefului de la Turism nu s-au oprit, insa, aici. „Se pierd documente sau se fac pierdute. Trebuie cautate. (…) Fiecare arunca vina pe ceilalalat si la un moment dat se gasesc. Dar, v-am spus, se gasesc foarte greu”, a adaugat seful de la MT, conchizand ca, in opinia sa, unii dintre angajatii din institutie „nu vor sa depuna efort”.

130 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger