AcasăPoliticaMihai Voicu si-a uns logodnica sefa peste studentii liberali

Mihai Voicu si-a uns logodnica sefa peste studentii liberali

Pana la nunta, ministrul delegat pentru relatia cu Parlamentul, Mihai Voicu, a decis sa-si rasfete partenerea cu un cadou politic. Tanara Claudia Benchescu a fost aleasa presedinte al Cluburilor Sudentesti Liberale, fiind singurul candidat inscris in cursa.

Claudia Benchescu a fost aleasa presedinte al Cluburilor Studentesti Liberale

Fire sensibila, Mihai Voicu are grija de viitorul logodnicei sale. Potrivit unor surse din PNL, vicepresedintele liberal a facut un lobby intens pentru ca tanara lui partenera sa primeasca o functie cat de cat importanta. Voicu s-a achitat cu brio de indatoririle de logodnic, Claudia Benchescu fiind aleasa sefa peste studentii liberali, preluand functia de la Radu Surugiu. Deputat la primul mandat, Surugiu nu a plecat totusi cu mana goala de la Conferinta Nationala a CSL. Si asta pentru ca studentii liberali i-au facut statuie, la propriu.

Mihai Voicu a asistat la discursul logodnicei sale

Odata incheiat momentul de glorie al predecesorului, Claudia Benchescu le-a promis membrilor CSL ca va sustine infiintarea cercului de dezbateri al studentilor liberali si fondarea Cluburilor Studentesti Liberale in universitatile romanesti, dar si ca va milita pentru implicarea studentilor in consolidarea structurilor partidului. Pana sa se implice in activitatea PNL, junii liberali au demonstrat ca si-au insusit metehnele seniorilor. Mai exact, dupa alegerile de la CSL, la finalul acestei saptamani, tinerii il vor reconfirma in functia de lider al TNL pe Florin Alexe. Pe modelul Crin Antonescu, seful tinerilor liberali va candida singur si va avea in spate o lista de vicepresedinti.

S-au dat la pesedisti

Prezent in mijlocul tinerilor liberali, Crin Antonescu nu a ratat ocazia sa arunce niste sageti inspre partenerii social-democrati.  ”Niciodata PNL nu a avut preocuparile altora, pe care nu le condamn, dar noi n-a trebuit niciodata, asemenea PSD, sa incercam sa convingem cetatenii ca nu suntem ceea ce stiu ei sau cred ei, ca ne-am schimbat, ca suntem altii”, a afirmat presedintele PNL. La randul ei, Norica Nicolai a criticat propunerea lui Victor Ponta de modificare in Constitutie a dreptului la proprietate privata. Capitalism fara proprietate si cu masuri de stanga, dragii mei, nu se poate. Ii doresc sa vad masuri foarte clare de garantare a proprietatii, pentru ca asta este tinta noastra”, a conchis vicepresedintele liberal.

author avatar
Adelina Ionicel
1.639 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger