Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Mihai Tudose, in inspectie la noul sediu de la Pasapoarte, de la mall

Mihai Tudose, in inspectie la noul sediu de la Pasapoarte, de la mall

Autor:

Dupa ce a fost prezent la Ambasada Spaniei, seful de la Palatul Victoria a facut o scurta oprire si la mall-ul din sectorul 6 in cadrul caruia a fost amenajat noul sediu al Serviciului Pasapoarte.

 

20883091 873789279454386 6756756938291197239 n premier 720x480 Mihai Tudose, in inspectie la noul sediu de la Pasapoarte, de la mallCentrul, inaugurat chiar in aceasta dimineata, gazduieste 3 puncte de lucru care pana de curand functionau in mai multe sectorare din Bucuresti. Sunt 20 de ghisee si astfel se spera sa nu mai apara aglomeratia sesizata in ultimele zile la sediul din Pipera.

Premierul a parut multumit de ce a vazut si a dat de inteles ca si oamenii cu care a vorbit erau la fel. Si ca timpii de asteptare sunt intre 20 de minute si o jumatate de ora, iar spatiul este “modern”, “un semn de civilizatie”, din cate le-a caracterizat prim-ministrul.

sursa foto: Facebook/Mihai Tudose


2 comentarii to Mihai Tudose, in inspectie la noul sediu de la Pasapoarte, de la mall

  1. FACETI RO DE RASUL LUMII

    NU MAI ARATATI LA TV DISCUTIILE DE KKT CE AU LOC IN SEDINTELE DE GUVERN INFANTILICE PT CA ACESTEA PRODUC NUMAI INDIGNARE, FRUSTRARE, RUSINE PUBLICA ETC. Nivelul discutiilor aratate PUBLICULUI la TV sunt parca de la SCOALA DE CORECTIE , DIN VREUN PENITENCIAR, DE LA VREO GRADINITA DE COPII CU PROBLEME DE CRESTERE, DE LA VREUN OSPICIU. Aceste discutii nu au nici un nivel de inteligibilitate, ce sa mai vorbesti de STRATEGII NATIONALE, DE PLANURI DE DEZVOLTARE ,DE DISCUTII SAVANTE.
    POLITICA NATIONALA TREBUIE RESTARTATA , MAI INTAI PRIN ALEGERI ANTICIPATE SI DACA E CAZUL REVOLUTIE DE CATIFEA SAU DE CARE S-O VREA. Ro este in situatia politica a ITALIEI din anii ’70-’80 cand guvernele se schimbau de 3-4 ori pe an iar parlamentul de 2 ori pe an.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!