Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Mesajul premierului Ponta, de Ziua Regalitatii: Casa Regala a sprijinit Romania in momente dificile

Mesajul premierului Ponta, de Ziua Regalitatii: Casa Regala a sprijinit Romania in momente dificile

Autor:

Cum pe 10 mai se celebreaza Ziua Regalitatii, seful Guvernului a ales sa transmita un mesaj adresat Casei Regale a Romaniei, intr-o zi in care se marcheaza “un moment fundamental din istoria tarii”, subliniind sprijinul acordat de Familia Regala in “momente dificile” pentru tara.

 

10552431 800825526624003 3738099433461869630 n 98464500 720x405 Mesajul premierului Ponta, de Ziua Regalitatii: Casa Regala a sprijinit Romania in momente dificileVorbind in nume personal, dar si al Cabinetului sau, Ponta transmite “cele mai bune ganduri de respect si consideratie fata Casa Regala, in semn de apreciere pentru contributia adusa istoriei, integritatii si identitatii noastre nationale”.

De asemenea, exprimandu-si convingerea ca Ziua Regelui este una dintre cele mai importante sarbatori ale statului, data de 10 mai fiind decalarata, de altfel, sarbatoare nationala, Ponta subliniaza, in acelasi comunicat postat pe site-ul Guvernului, prin care ureaza  “La multi ani” Casei Regale, faptul ca “a sprijinit Romania in momente dificile, ne-a invatat ce inseamna patriotismul si a oferit tarii o directie puternica prin definirea unor repere morale inalte”.

La randul sau, presedintele Iohannis a transmis un mesaj, cu ocazia aevenimentului marcat pe 10 mai, postat pe contul sua oficial de Facebook. “10 Mai este o zi profund legata de statalitatea romaneasca. Maretia acestei zile o datoram inaintasilor acestei natiuni, Regelui Carol I, Coroanei si bravilor nostri ostasi. Sarbatorind aceasta zi, serbam in definitiv identitatea noastra si bucuria de a fi o tara unita si libera in Europa”, considera seful statului.

sursa foto: obiectiv.infoComenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-09-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!