AcasăPoliticaMesajul PNL la moartea lui Patriciu: A avut un rol important in...

Mesajul PNL la moartea lui Patriciu: A avut un rol important in ultimii 25 de ani in privinta liberalismului politic si economic

Liberalii regreta moartea lui Dinu Patriciu, unul dintre fostii membri ai formatiunii conduse actualmente de Klaus Iohannis.

Prin intermediul purtatorului de cuvant al formatiunii, deputatul Alina Gorghiu, liberalii au transmis un mesaj, adresand condoleante familiei indoliate. „Dinu Patriciu a fost un om de dreapta, care a avut un rol important in ultimii 25 de ani in privinta liberalismului nu doar politic, ci si economic”, se mentioneaza in comunicatul de presa.

Totodata, liberalii precizeaza ca afaceristul, fondator al trustului „Adevarul”, a fost unul dintre oamenii care au rostit termenul „capitalist”, in conditiile in care nu putini au fost cei care s-au ferit sa faca uz de acest cuvant. „Dinu Patriciu a fost unul dintre putinii oameni care au afirmat fara complexe aderenta la ideile de dreapta, care a rostit raspicat cuvantul capitalist cand multora le era rusine sa il pronunte. Suntem alaturi de familia indoliata. Dumnezeu sa-l odihneasca!”, se incheie mesajul de condoleante remis presei de catre reprezentantii PNL.

105 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger