Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Mesajul lui Tusk, dupa intrevederea cu premierul Tudose

Mesajul lui Tusk, dupa intrevederea cu premierul Tudose

Autor:

Dupa cum se stie deja, Mihai Tudose a avut deunazi o serie de intrevederi importante, la Bruxelles, cu mai multi lideri europeni. Unul dintre ei a facut si un anunt pe fondul discutiilor cu seful Guvernului roman.

 

don 720x286 Mesajul lui Tusk, dupa intrevederea cu premierul TudoseEste vorba despre Donald Tusk, presedintele Consiliului European. Oficialul a facut trimitere la aceasta intrevedere, prin intermediul unui scurt mesaj, de genul celor care se transmit de obicei pe Twitter, punand accent pe lupta anticoruptie. “Intalnire cu premierul Tudose. Am subliniat valorile UE si asteptarile pe care le avem de la societatea romaneasca in lupta contra coruptiei”, suna textul ce insoteste o fotografie din timpul discutiilor de la Bruxelles.

Aflat in prima sa vizita la Bruxelles, in calitate de sef al Executivului, Mihai Tudose a avut discutii atat cu Donald Tusk, cat si cu presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, cu cel al Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, precum si cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene.

sursa foto: captura Twitter/Donald Tusk    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!