AcasăPoliticaMesajul lui Trump, postat pe o retea de socializare, dupa intalnirea cu...

Mesajul lui Trump, postat pe o retea de socializare, dupa intalnirea cu Iohannis

Pe langa cele transmise in cadrul intrevederii de la Casa Alba si apoi anuntate in cadrul declaratiei de presa comune, din directia liderului de la Washington a fost facut public un mesaj si pe o retea de socializare, tot referitor la intalnirea cu presedintele roman.

Este vorba despre o postare pe Facebook. „Mare onoare sa-l primesc pe presedintele Klaus Iohannis la Casa Alba azi (vineri-n.r)”, suna textul ce insoteste o fotografie surprinsa in cadrul intrevederii, instantaneu pe care, de asemenea, este inserat un citat apartinandu-i lui Donald Trump. Si anume „viitorul Romaniei si relatia Romaniei cu Statele Unite este foarte, foarte luminos”.

Va amintim ca dupa primirea oficiala a presedintelui roman, au urmat discutii tete-a-tete si oficiale, intre Donald Trump si Klaus Iohannis, primul lider est european primit la Casa Alba de la investirea noului presedinte american, discutii la finele carora a avut loc o conferinta de presa a celor doi lideri.

author avatar
Cristina Stefan
601 afisari

1 COMENTARIU

  1. O mare habureala,pentru cateva miliarde de dollari,cat va da colonia americana pentru ceva armament demodat,la ce ne puteam astepta,doar la perierea verbala a gubernatorului acesteia.Plus ca,fiind de aceeasi nationalitate,s-a manifestat o anumita afinitate.Asa va fi si in vizita la stapana ce l-a numit guvernator,iar la macrou va fi cam la fel.Sa nu avem iluzii ca locuitorii coloniei se vor alege cu ceva,doar cu cateva zeci de miliarde de euro datorii in plus,oare suntem pe urmele Greciei?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger