AcasăPoliticaMesajul lui Iohannis, inainte de vizita la Parlament

Mesajul lui Iohannis, inainte de vizita la Parlament

Cu o zi inainte sa mearga sa le vorbeasca alesilor neamului, Klaus Iohannis a transmis un mesaj prin intermediul unei retele de socializare.

In conditiile in care, de la momentul in care facuse precizari in fata presei la recenta reuniune informala a Consiliului European, din Malta, nu a mai avut nicio luare de pozitie, in chip de reactie pe subiectul abrogarii OUG 13 iesind la declaratii purtatorul sau de cuvant, se poate observa o schimbare de tactica. In sensul in care, pe pagina oficiala de Facebook a presedintelui, a aparut, in urma cu scurta vreme, urmatoarea postare, in chip de teaser: „maine, la ora 12:00, ma voi adresa Parlamentului Romaniei. Modificarile legislatiei penale initiate de Guvern, care au generat o puternica reactie civica, trebuie aduse in atentie si de la tribuna Legislativului. Va invit sa ma urmariti!”.

Va amintim ca in aceasta privinta, seful statului a adresat, saptamana trecuta, o scrisoare liderilor celor doua Camere ale Parlamentului, prin care isi manifesta intentia de a merge sa le vorbeasca senatorilor si deputatilor.

408 afisari

2 COMENTARII

  1. MAINE LA CASA POPORULUI ORA 11,30 SANTEM PREGATITI SA VA ASTEPTAM CU OUA VECHI , MERITATI DOMNULE FOST PRIMAR .cel putin sa coloram masina si nu numai.

  2. Nu mai am nicio incredere in acest presedinte iresponsabil, mare instigator la tot ce e mai rau, adus in fruntea tarii, tot cu sprijinul celor iesiti in strada la indemnul sau, precum si a celor din diaspora. Dupa experienta reusita cu darea jos a fostului Guvern Ponta, tot pe o chestiune de pretext ortdinar, aducand la guvernare Guvernul Ciolos, ilegitim instalat, incearca din nou aceeasi stratagema. Jos Iohannis pentru tradare nationala !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger