AcasăPoliticaMesajul lui Basescu pentru Shhaideh: "va rog, nu acceptati nominalizarea"!

Mesajul lui Basescu pentru Shhaideh: „va rog, nu acceptati nominalizarea”!

Cu aproape trei ore inainte de a ajunge la Cotroceni, la a doua tura de consultari cu seful statului, actualul lider al PMP-ului i-a transmis, public, un apel lui Sevil Shhaideh, propusa deunazi prim-ministru din partea aliantei care va forma Guvernul. Pe care, dupa ce o lauda, ii cere – facand, in mod vizibil, apel la latura sensibila a doamnei careia i se adreseaza –  sa nu accepte sa fie premierul PSD-ALDE.

Folosind ca platforma de transmitere a mesajului sau pagina personala de Facebook, fostul presedinte sustine ca, dupa ce a aflat de nominalizarea ei la postura de sef la Palatul Victoria, a sunat la Constanta (orasul natal al fostului presedinte, dar si al lui Shhaideh -n.r) si si-a intrebat rudele prin alianta, reprezentanti ai comunitatii de tatari, despre Shhaideh, avand in vedere ca personal nu ar fi avut idee cine e persoana propusa de Dragnea. „Doamna, recunosc faptul ca nu va cunosc si daca, pana astazi, v-as fi intilnit pe strada, n-as fi stiut cine sunteti. Mi-am sunat finii tatari (eu le spun fini, ei imi spun nasul dar si unii, si altii, stim ca la casatoria lor am fost martori), mi-am sunat cunostinte din comunitatea turco-tatara din Constanta. Toti au vorbit extraordinar de frumos despre dumneavoastra”, noteaza Basescu in mesajul adresat pesedistei propuse pentru a prelua functia de premier.

Scurta actiune de sondare a concis, practic, cu varianta expusa de social-democratii care o sustin pe Sevil Shhaideh, laudandu-i calitatile si capacitatea de munca. „Aveti o reputatie impecabila. De aceea, va rog, nu acceptati nominalizarea. Nu fiti parte a unui joc politic ce nu va apartine”, ii transmite Basescu celei care are mari sanse sa devina prima femeie premier a Romaniei.

222 afisari

2 COMENTARII

  1. Domnilor mai lasati-ne cu Basescu, acesta minte si manipuleaza cum calca. A facut ei , stie el, a aflat el sunt baliverne al unui excroc stalinist, crescut de securitate de la 19 ani. Ce vreti de la el decit manipulare si dezbinare la asta se pricepe si asta face pina moare. Stiti care este problema sa nu mai fie bagat in seama acest individ numit BASESCU, nici la tv nici prin presa scrisa ca este toxic pt. romani. Locul lui pt. ce a facut pt. Romania este in alta parte pazit zi si noapte de politisti.

  2. Sa-i zic NERUSINARE ar fi prea putin.El vine cu Tomac al lui pe care sa-l fitireassca el. Cine este Tomac?Doamne fereste !!! De unde o avea omul asta informatii despre sotul doamnei? A fost sunat, a sunat el la Agenda de date a cinestie cui?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger