AcasăPoliticaMesajul lui Basescu pentru PMP-isti: Ne trebuie un partid nou, pentru ca...

Mesajul lui Basescu pentru PMP-isti: Ne trebuie un partid nou, pentru ca cele vechi nu mai sunt credibile

Fostul lider de la Cotroceni, din toamna anului trecut presedinte de partid, pe numele sau  Miscarea Populara, considera ca e nevoie de un suflu nou pe scena politica autohtona, pe motiv de credibilitate.

Continuandu-si periplul prin tara, prilejuit de lansarea candidatilor PMP la alegerile locale din vara, fostul sef al statului s-a oprit duminica in judetele Olt si Dolj, candidat la primaria Craiovei fiind desemnat fostul democrat-liberal Gelu Visan, in timp ce in cursa pentru primaria Slatinei va intra Cosmin Florescu.

Ajuns in fata sutelor de membri ai PMP din cadrul filialei doljene a partidului, Traian Basescu le-a transmis celor prezenti la evenimentul de lansare gazduit de Craiova, faptul ca in opinia scena e rost de o schimbare. „Ne trebuie un partid nou, pentru ca cele vechi nu mai sunt credibile. (…) In momentul de fata PNL, cu tot cu cei doi presedinti ai lui, nu aduna 500 de oameni intr-o sala, ceea ce mie imi arata ca avem premise sa devenim acel partid de care Romania are nevoie”, a precizat fostul sef de stat, citat de mondonews.ro.

Va reamintim ca sambata, Traian Basescu a fost in mijlocul pemepistilor din Gorj si Mehedinti.

159 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger