AcasăPoliticaMesajul ambasadorului roman in Rusia, dupa explozia de la metrou

Mesajul ambasadorului roman in Rusia, dupa explozia de la metrou

Inaltul reprezentant al Romaniei in Federatia Rusa a lansat un apel catre compatriotii aflati in Sankt Petersburg, pe fondul exploziei din subteran.

Vasile Soare a ales sa posteze un mesaj pe Facebook, foarte probabil luand in calcul viteza cu care se raspandesc informatiile prin intermediul retelelor de socializare in situatii de acest gen. „Sper ca sunteti bine, voi, romanii din SPetersburg si nu a fost nimeni in acel tren si nici in statiile de metrou. Daca Doamne fereste de ceva anuntati Ambasada-pe mine personal, Consulatul din SP. Rog sa urmariti ce s-a intamplat si eventuale evolutii. Vasile Soare, Ambasador Ro in F.Rusa”, i-a sfatuit diplomatul pe compatriotii care ar fi putut fi afectati de incidentul care a zguduit linistea in metropola ruseasca.

Va amintim ca presa locala a anuntat ca ar fi cel putin 10 decese si 50 de oameni raniti in urma exploziei, in cursul dupa-amiezii, a ceea ce a parut sa fie doua dispozitive improvizate, amplasate intr-o garnitura de metrou din Sankt Petersburg.

sursa foto: Facebook/Vasile Soare

87 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger