AcasăPoliticaMesaje si urari pe care politicienii autohtoni le-au transmis de 1 MARTIE

Mesaje si urari pe care politicienii autohtoni le-au transmis de 1 MARTIE

A venit primavara. Si chiar daca vremea nu e ea tocmai senina si prietenoasa, urarile transmise in aceasta prima zi a lunii martie, de Martisor, sunt cat se poate de pline de optimism.

La fel si cele pe care le-au transmis, inca de la primele ore ale zilei, politicienii autohtoni, prin intermediul retelelor de socializare. Viitoarea mamica Alina Gorghiu, co-presedintele PNL, ar vrea sa vada mai multe zambete in chip de martisor. „Zambetul este cel mai frumos martisor 🙂 Sa-l purtati neaparat astazi, de 1 Martie!”, suna recomandarea liberalei.

Insa cel care a dat startul, postand inca se seara trecuta un gand frumos adresat femeilor a fost fostul lider de la Cotroceni. „Cu drag, pentru toate doamnele si domnisoarele. Sa aveti o primavara cu soare si plina de bucurii!”, le-a transmis romancelor Traian Basescu, pe Facebook.

Si cei doi presedinti ai Camerelor Parlamentului au facut urari de 1 martie. Primul, daca este sa ne luam cronologic, a fost al treilea om in stat. „Sa purtati in suflet toata energia și bucuria primaverii!”, a urat Valeriu Zgonea, in timp ce pe contul de Facebook al lui Tariceanu a fost postata o felicitare, cu urmatorul mesaj: „La inceput de Martie va doresc sa aveti o primavara frumoasa, plina de fericire si speranta!”.

La randul sau, presedintele Iohannis a transmis, in urma cu aproximativ 30 de minute, un mesaj de 1 martie, tot pe reteaua de socializare. „Martișorul este pentru noi nu numai o traditie, ci și un simbol care ne aduce aminte sa apreciem lucrurile mici, dar pline de semnificatie: un buchet de ghiocei, un zambet sincer, o raza de soare. Va doresc tuturor o primavara frumoasa, plina de bucurii!”, suna mesajul pe care a ales sa il faca public seful statului, in prima zi a lui Martie.

sursa foto: Facebook/Valeriu Zgonea

4.813 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger